... Unique Construct: professionele algemene dakwerken, klussen en renovaties; Groot Antwerpen - Unique Online Marketing
  • +32 (0) 474 03 33 83
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

schollies plaatsen op dak

Unique Construct: professionele dakwerken / renovaties

Aannemer van algemene dakwerken, klusjes en kleinere renovaties in en rond Antwerpen

Met 2 compagnons (professionelen) op rechteroever aan de kanten van Boom, Hemiksem, Aartselaar, enz en 2 mede vennoten op de Linkeroever van Antwerpen, zijn wij als aannemer vooral actief in de regio Boom en omstreken tot Antwerpen Zuid en Centrum en van Antwerpen Linkeroever tot Beveren en de deelgemeenten.

Voor al deze professionele algemene dakwerken, klussen en kleine renovaties binnen deze regio, kan u offerte aanvragen bij Unique Construct of ons bellen voor een eerste kennismaking:

+32 (0)468 172 876 

Algemene dakwerken:

Afbraak, herstelling en nieuwe platte daken, roofing (bitumen) en EPDM (rubber), dekstenen, tapgaten, afvoerbuizen... Maar ook puntdaken of zadeldaken van het schrijnwerk tot dakpannen (lei en gewone) enz.

Grote klussen of klusjes in en rond jouw huis gaat van A tot Z zoals schilderwerk, gyproc... tot kleine herstellingen of klusjes.

Kleine renovaties met Ludo en vooral onze expert Bruno, gespecialiseerd in vloeren en wandtegels, badkamers en keukens hernieuwen of plaatsen.

Wil je meer informatie over de werkwijze van Unique Construct rondom Antwerpen en waarom wij een joint venture zijn aangegaan?  Onze marketing, prijszetting, veiligheid en veel meer, kijk dan even bij onze "Voorstelling"Interessante artikels:

Privacy Policy | GDPR en Voorwaarden | Disclaimer

Visitors - Bezoekers Online:

We have 102 guests and no members online

Social Media Links: Unique Online Marketing

© 2019. Creation website & concept by Unique Online Marketing. All Rights Reserved.