... CasaBlau vastgoed aan Costa Blanca te koop en te huur - Unique Online Marketing
  • +32 (0) 468 172 876
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CasaBlau vastgoed. Immobiliënplatform van Costa Blanca: immo te koop / te huur

CasaBlau voor alle vastgoed of immobiliën te koop en te huur aan Costa Blanca Noord en Zuid

Ben je op zoek naar opportuniteiten om vastgoed te kopen aan de Costa Blanca Noord of Zuid? JA? Dan is CasaBlau jouw partner.

Dit online immo platform of immobiliënplatform geeft jou de kans om een villa, appartement, finca, bungalow, penthouse... aan te kopen maar staat jou -indien gewenst- volledig bij met alle formaliteiten van A tot Z. En geloof ons, het zijn er wel wat.

Op het CasaBlau vastgoedplatform, met een fysiek kantoor te Albir, zal je jouw gading zeker en vast vinden.  Vind je het toch niet, dan zoeken wij het gewoon voor jou, zonder enige verbintenis tot aankoop.

Onze collega's ter plaatse ontvangen en begeleiden je van begin tot einde met de aankoop van jouw droompand aan de Costa Blanca Noord OF Zuid.

Jawel, onze regio spreidt zich uit van Costa Blanca Noord, zijnde: Denia, Javea, Benissa, Benitchell, Teulada, Moraira, Calpe, Maskarat, Altea, Alfaz Del Pi, Albir, Benidorm en Finestrat, tot Costa Blanca Zuid met o.a. Torrevieja, La Mata, polop, Rojales, Murcia, Alicante tot helemaal terug regio Benidorm.

Een regio van meer dan 200 km lang.  Daarom werken wij in ons plaatselijk kantoor met extra gespecialiseerde mensen die jou professioneel kunnen bijstaan bij het bezichtigen van de immo.  Aan hen kan je de nodige vragen stellen.  Niet enkel omtrent het pand maar ook hoe de buurt is en wat je er kan verwachten.

Met andere woorden: begeleiding van A tot Z!!

Je contacteert ons via deze link, nadat je een huis, villa, bungalow, penthouse, finca of zelfs grond naar jouw zin hebt gevonden.  Daarna word je in contact gebracht met onze plaatselijke mensen die met jou alles regelen. 

KOOP een pand NOOIT zonder dat je het gezien hebt, in onze wijze raad en leuze.

Wat de formaliteiten bij een koop betreft, staan wij u graag bij en regelen wij de notaris voor jou.  Wens je een advocaat te nemen, dan mag of kan dat via ons of naar eigen keuze, maar dit is niet altijd nodig. 

In ieder geval realiseert CasaBlau voor jou de unieke, exclusieve immo die aan jouw specifieke eisen en verwachtingen zal voldoen.  Bekijk alvast de fotosliders (foto's van elk appartement, villa, finca, bungalow of penthouse) dat te koop wordt aangeboden bij CasaBlau vastgoed.

Of wil je een eigendom bekijken via een vlog of video, zodat u meteen een eerste rechtstreekse indruk krijgt en snel een beeld kan vormen?  Dat kan geregeld worden in sommige gevallen, naargelang de drukte van het seizoen.

Bent je projectontwikkelaar of doet u aan projectontwikkeling? Wens je een grond aan te kopen om jouw project te verwezenlijken?  Start dan verkennende gesprekken op met CasaBlau.

* Wil je graag meer weten over een FULL service samenwerking met een professioneel klusjesbedrijf en schildersbedrijf aan de Costa Blanca?

* Huren aan de Costa Blanca?

* Jouw pand verhuren of verkopen aan de Costa Blanca?

Contact gegevens van CasaBlau immobiliën - vastgoed:

  • Heb je je pand van je leven (aan de Costa Blanca noord of Zuid) gevonden?
  • Vastgoed of immo gevonden naar jouw zin om te kopen?
  • Immobiliën om te huren aanvragen?
  • Een villa, appartement, finca... bij ons gevonden waar je wilt verblijven?

Mail ons met de Ref (startend met CB...) van dat pand dat je leuk vindt.

Onze nummers voor jouw eerste informatie:

+32 0 468 172 876 (België)

+34 617 600 459 (Spanje) rechtstreeks met onze filiaalhouder, JennyAffiliates

Onze affiliate partners - banners / digital displays

banner_pintoblau_4.jpg

Omschrijving: PintoBlau, uw bedrijf aan de Costa Blanca Noord dat instaat algemeen woningbeheer - sleutelbeheer.  U kan PintoBlau ook inhuren voor algemene schilderwerken in en rond Groot Antwerpen.

PintoBlau woningbeheer

Banners of displays

Lange advertentie of banner:

Flex Banner

Kleinere digitale display:

Flex Banner

Privacy Policy | GDPR en Voorwaarden | Disclaimer

Visitors - Bezoekers Online:

We have 226 guests and no members online

© 2019. Creation website & concept by Unique Online Marketing. All Rights Reserved.